Je bekijkt nu 6 design styles voor je terrasoverkapping
vtwonen.be

6 design styles voor je terrasoverkapping

Renson Outdoor terrasoverkapping design styles, Build for life

Met een Renson terrasoverkapping geniet je het hele jaar door van het buitenleven. Dankzij verschillende opties zoals een dak met kantelbare lamellen, vrijstaand, in- of aangebouwd, kun je je terrasoverkapping immers aanpassen aan het weer.

En met extra beschutting tegen regen en wind, zoals glazen schuifwanden en zonwering, tover je je terrasoverkapping om tot een gezellige ‘buitencocon’. Bovendien kun je met ingebouwde led-verlichting, verwarming en audio-elementen ook op minder zonnige dagen tot lang in de avond buiten tafelen. Kortom, met je terrasoverkapping geniet je met alle comfort van binnen van het ‘buiten zijn’ in elk seizoen. En dit in een waaier aan stijlen.

Renson heeft namelijk in samenwerking met trendwatcher Hilde Francq zes designstijlen ontworpen voor de perfecte buitenbeleving in harmonie met kleuren, materialen en texturen. Elke stijl heeft zijn eigen sfeer en past bij een specifieke stijl en woning.

6 design styles voor je terrasoverkapping | Renson terrasoverkappingen

De CRYSTAL LOUNGE staat voor een strak en minimalistisch design waarbij ​frisse groentinten en lichte materialen worden gebruikt om een luchtig gevoel te creëren. Hiermee een moderne, lichte architectuur bekomend waarmee je binnen- en buitenruimte volop op elkaar worden betrokken. Crystal Lounge is een pure, natuurlijke stijl waarin fauna en flora centraal staan.

De TECH COCOON is radicaal, hedendaags en jong en legt de nadruk op technische materialen zoals glas en metaal. Het kleurenpalet combineert energieke zachte koraaltinten met witten en zacht grijs met een groenige ondertoon. De overkapping staat voor jong design met flair, energie en frisheid, voor een pittige urban look.

Met PURE ESSENCE creëer je een lichte en ruime sfeer met zachte kleuren en afwerkingen. Kalk-, zand- en natuurlijke wittinten zetten de toon en subtiele kleurschakeringen creëren een bijna etherische, lichte stemming. De overkapping focust op het delen van mooie momenten met vrienden en familie, omringd door de natuur.

Renson Outdoor terrasoverkapping Pure Essence, Build for life

Terrasoverkapping Pure Essence | Renson Outdoor design styles

Creëer je terrasoverkapping in harmonie met je woning

SPIRITUAL HARMONY brengt lichaam en geest in balans met kleuren en materialen geïnspireerd door de Japanse traditionele architectuur. De designstijl heeft een minimalistische en intieme uitstraling en is ideaal voor een meditatieve sfeer waarin je helemaal tot rust komt. Kortom, met de overkappingen van Renson haal je de perfecte buitenbeleving in huis, waarbij elke stijl zorgt voor een unieke sfeer en harmonie met de natuur.

EARTH OASIS zorgt voor een warm en zomers gevoel met aardetinten en natuurlijke en ambachtelijke materialen. Het brengt je in perfecte harmonie met binnen en buiten en neemt je mee naar verre zonovergoten streken.

Renson Outdoor terrasoverkapping Chrystal lounge, Build for life

6 design styles voor je terrasoverkapping | Renson Chrystal lounge

IDYLLIC GARDEN tenslotte combineert sobere grijstinten en verfijnde groentinten en creëert hiermee een hedendaagse look. Met deze design stijl kom je helemaal tot rust in een eigentijdse oase, omgeven door de natuur.

Renson Outdoor terrasoverkapping lamellendak, Build for life

Terrasoverkapping met lamellendak | Renson Outdoor design styles

Kijk je reikhalzend uit naar de eerste barbecue van het jaar of naar het eerste aperitief op je terras? Onder een Renson terrasoverkapping hoef je daarmee niet langer te wachten tot de zomer echt start.

Bron: Renson

Build for life | 27 03 2023