Je bekijkt nu Axor stelt buitendouche met uitgepuurd design voor op Architect@work
vtwonen.be

Axor stelt buitendouche met uitgepuurd design voor op Architect@work

Een buitendouche in je tuin omgeven door de natuur, wie droomt er niet van? De AXOR Starck Nature Shower is de nieuwe oplossing om deze droom te verwezenlijken. Deze buitendouche is ontworpen door de beroemde ontwerper Philippe Starck en kenmerkt zich door slimme technologie en uitgepuurd design.

Axor buitendouche, Build for life

Upgrade je tuin met een exclusieve buitendouche

De AXOR Starck Nature douche is altijd in perfecte harmonie met de omliggende ruimte, of hij nu binnen of buiten wordt geïnstalleerd. Het tijdloze, iconische design en de uiterst slanke, elegante douchestang zorgen ervoor dat deze douche altijd past in de omgeving waarin hij wordt geplaatst. Via de cilindrische handgrepen kan men de temperatuur regelen, het watervolume instellen en de douchekop selecteren. De hoofddouche en de staafvormige handdouche maken het esthetische plaatje helemaal af. Het resultaat? Een douche in perfecte symbiose met de natuur.

PowderRain-technologie

De AXOR Starck Nature douche weerspiegelt de schoonheid en gelaagdheid van de natuur. De PowderRain-technologie zorgt ervoor dat de waterstraal zacht en vederlicht aanvoelt, als een zomerse regenbui. Het is de perfecte manier om de natuurlijke omgeving om je heen te ervaren terwijl je geniet van een verfrissende douche.

Buitendouche, makkelijk te plaatsen

De AXOR Starck Nature douche biedt grote flexibiliteit bij de plaatsing. Deze douche kan gemonteerd worden op uiteenlopende materialen zoals steen, glas, metaal en hout. Dankzij de gemakkelijke plaatsing en demontage kan deze douche binnenshuis worden opgeborgen wanneer de temperatuur onder nul gaat.

Axor Conscious Shower by Phoenix, Build for life

Collectie met 2 buitendouches en een model voor binnengebruik

De AXOR Starck Nature Shower collectie is verkrijgbaar in drie varianten: een douche voor buitengebruik, een model met een handdouche voor buitengebruik en een model voor binnengebruik. Je kan kiezen voor een waterstraal die gekoppeld is aan de PowderRain technologie, of voor een waterstroom in de vorm van regen. De AXOR Starck Natuurdouche is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals Mat Zwart of Geborsteld Brons, die allemaal weerbestendig zijn.

Om de doucheruimte compleet te maken, is er een breed assortiment AXOR-kranen beschikbaar die perfect bij de AXOR Starck Nature douche passen, voor een harmonieus geheel. De AXOR Starck Nature douche is niet alleen een verrijking voor je tuin, maar ook voor je woning. Het is de perfecte manier om jezelf onder te dompelen in de natuurlijke omgeving terwijl je geniet van een verfrissende douche. Upgrade je tuin en woning en geniet van de luxe.

AXOR is een merk van de Hansgrohe Group. Je kan kennis maken met de Axor Starck Nature douche op Architect@work 2023, in Kortrijk (Kortrijk Xpo, 11 & 12 mei 2023) en Amsterdam (Taets Art and Event Park, 27 & 28 september 2023).

Bron: Two Cents

Build for life | 08 05 2023