Je bekijkt nu Een trendy industriële sfeer in huis met aluminium en glas
vtwonen.be

Een trendy industriële sfeer in huis met aluminium en glas

Aliplast & Ida, glas en aluminium wanden en deuren , Build for life

Met de keuze voor glazen deuren en wanden creëer je niet alleen veel licht in huis, maar geef je je leefruimtes ook meteen een ruimer gevoel. En een trendy industriële look.

Als je houdt van steellook dan zijn minimalistische aluminium deuren en wanden met glas zeker iets voor jou. Het prachtige design van deze deuren en wanden biedt je talrijke voordelen. Zeker als je op zoek bent naar een strakke en industriële look, gecombineerd met een warme en gezellige sfeer. Onder naam van het interieur merk IDA heeft aluminium specialist Aliplast een uniek en elegant assortiment van aluminium binnendeuren en wanden op de markt gebracht.

Aliplast & Ida, aluminium wanden en deuren , Build for life

Een industriële look met aluminium binnendeuren | Foto IDA

Makkelijk combineerbaar

Aluminium deuren met glas zorgen voor een luxe sfeer in huis en passen door hun strakke vorm in elk interieur. Ook als je eerder van een landelijke woonstijl houdt zijn aluminium met glas deuren en wanden makkelijk combineerbaar. In het IDA assortiment kan je kiezen uit enkele of dubbele deuren, pivotdeuren en schuifdeuren. Ook de vakverdeling – geen vakverdeling of (a)symmetrische vakverdeling – kan volledig op jouw maat. Het zijn tijdloze wanden en deuren waarbij je met minimale aanpassingen een totaal nieuwe sfeer creëert.

Aliplast & Ida, aluminium en glas , Build for life

Elegante scheidingswanden

Ben je op zoek naar een manier om twee ruimtes van elkaar te scheiden, maar wil je geen licht verliezen en een open sfeer behouden? Dan is een aluminium wand met glas de ideale oplossing! Zo kan je bijvoorbeeld een prachtige afscheiding creëren tussen de hal en de woonkamer, keuken en eetplaats of tussen de slaapkamer en badkamer. Het gebruik van glas zorgt ervoor dat zelfs een kleine keuken meteen groter lijkt en de ruimte lichter aanvoelt. Wil je toch wat meer privacy, bijvoorbeeld in je badkamer, dan kan je kiezen voor mat of gezandstraald glas.

Spelen met kleuren

Bij IDA kan je kiezen voor een aluminium deuren met gekleurd glas. En ook wat de kleur van de profielen betreft, zijn de mogelijkheden eindeloos. Geen zwarte deur meer, maar een lichte en frisse witte deur voor bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur? Of wat dacht je van koper- of bronskleurige profielen om een mooi creatief geheel te bekomen met de houtaccenten in jouw kamer?

Met het merk IDA heeft Aliplast een boeiend en volledig aanbod van stijlvolle interieuroplossingen op de markt gebracht. Zeker een aanrader om hier meer over te ontdekken.

Bron: Aliplast

Build for life | 10 05 2023