Je bekijkt nu Hansgrohe komt met een holistische badkamerbeleving in 2 nieuwe collecties
vtwonen.be

Hansgrohe komt met een holistische badkamerbeleving in 2 nieuwe collecties

Traditioneel lanceert Hansgrohe in het voorjaar enkele nieuwe productlijnen. Dit jaar gaat het merk een stap verder met de introductie van een holistisch badkamerconcept met duurzame, innovatieve, stijlvolle en kwalitatieve badkameroplossingen. Op Batibouw stelde Hansgrohe 2 series voor die verder gaan dan kranen en douches en ook wastafels, toiletten, badkamermeubels en spiegels omvatten. Design en functionaliteit hand in hand. Het bedrijf speelt hiermee in op de vraag van consumenten naar een complete badkamerbeleving en biedt tijdloze, kwalitatieve meubels aan in de series: Xelu en Xevolos.

De inrichting van de badkamer weerspiegelt je persoonlijke stijl en harmonie is essentieel voor een rustgevende sfeer, je energiepeil en je gemoed. De Xevolos-collectie biedt flexibiliteit bij het combineren van afzonderlijke meubelmodules en omvat hoogwaardig afgewerkte meubelfronten in verschillende materialen en kleuren zoals: gelakt, mat wit, mat beige of mat grijs in combinatie met hout, glas of keramiek. De badkamermeubels met of zonder console, met breedtes van 340 tot 1570 millimeter, hebben bijpassende wastafels en grote of kleine kasten. Met de Xevolos-collectie combineer je naar believen tot de perfecte badkamer.

Hansgrohe Xevolos, Build for life

Xevolos biedt niet alleen elegantie, maar ook functionaliteit met SoftClose en Push-Open mechanismen die je lades en deuren zacht en geruisloos openen en sluiten. De antivingerdrukcoating maakt de consoles vuilafstotend en makkelijk te reinigen.  En met de Hansgrohe IntraStoris indelingset worden je lades handig ingedeeld en op orde gehouden zodat je cosmetica- en badkamerbenodigdheden er allen makkelijk een plekje in vinden. ​ 

Hansgrohe IntraStoris, Build for life

De Xarita spiegelcollectie maakt de badkamerbeleving compleet met slimme functies en individueel aanpasbare lichtscenario’s.

De Xevolos-collectie heeft ondertussen reeds verschillende onderscheidingen gewonnen waaronder de “Golden M” van het Deutsche Gütegemeinschaft Möbel e.V.), het label “Klimaatpact van de meubelindustrie” en  het keurmerk “Furniture Made in Germany”. ​ 

De nieuwe Xelu badkamercollectie van hansgrohe is ontworpen om ruimte te besparen en een praktische badkamerindeling te bieden voor gezinnen. Het assortiment speelt hier met zijn diepe oppervlakken, slimme accessoires en Xuniva opzetwastafels. De Xarita spiegelcollectie zorgt ook in deze collectie voor de finishing touch.

Xelu en Xevolos, hoogwaardige, kwaliteitsvolle badkamerconcepten met buitengewone functionaliteit

Het Xelu assortiment omvat meubels die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en materialen, inclusief laminaat en thermofolie, die zorgen voor contrast in de badkamer. Je kan kiezen uit hoogglans wit, natuurlijk eik, donker notenhout, diamant grijs, … . De meubelcoating werkt vuilafstotend en voorkomt ongewenste vingerafdrukken. Extra accenten kan je aanbrengen met metalen handgrepen, verkrijgbaar in chroom, mat zwart of mat wit. Praktische accessoires maken het comfort rond de wastafel compleet. Dankzij de schaduwvoeg met een metalen afdekking kunnen handdoekhouders of extra planken eenvoudig worden bevestigd. 

Hansgrohe Xelu, Build for life

Xelu is een collectie die veel opbergruimte biedt om allerlei spullen een plek te kunnen geven en praktische accessoires zoals SoftClose en Push-Open mechanismen bevat. Bovendien zijn de houtcomponenten afkomstig uit duurzame bosbouw en zijn alle meubels plasticvrij verpakt.

Ook de Xelu collectie heeft intussen verschillende onderscheidingen gewonnen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit, zoals de “Golden M” van het Deutsche Gütegemeinschaft Möbel e.V., het label “Climate Pact of the Furniture Industry” en het “Emissions label for furniture”.  

Bron: Twocents