ontdek
SOMNIUM lamellendak

Aliplast komt met nieuwe terrasoverkapping

23 | 09

>> best gelezen <<

ontdek
SOMNIUM lamellendak

Aliplast komt met nieuwe terrasoverkapping

actueel

Slim verwarmen: waarom kiezen voor een digitale thermostaat?

Vernieuwbouw met Reynaers Aluminium ultraslanke raamprofielen

Een bestaande woning omvormen tot een nieuwbouw met ultraslanke raamprofielen is een architecturale uitdaging. Bv. op vlak van overspanningen en raamopeningen.

Husqvarna lanceert rewilding functie voor robotmaaiers

Husqvarna, de wereldleider in robotmaaiers, lanceerde op 2 mei de eerste functie ter wereld om te helpen bij het “verwilderen” van privétuinen. Deze functie laat automatisch 5% van het gazon ongemaaid.

6 design styles voor je terrasoverkapping

Met een Renson terrasoverkapping geniet je het hele jaar door van je tuin. Dankzij opties zoals een dak met kantelbare lamellen, vrijstaand, in- of aangebouwd, kun je je terrasoverkapping aanpassen aan het weer.

Vandaag het meest gelezen

HANOLUX | Open zondag 23 04

Kom de allernieuwste collecties tuinmeubelen ontdekken in de totaal vernieuwde showroom en geniet van straffe stockdeals op de enige echte Jacuzzi®. lees meer

brochures & magazines

Ga je bouwen of renoveren?
Verkrijg Compleet Wonen gratis

Ontvang gratis de luxe woongids COMPLEET WONEN. Een handige en practische leidraad doorheen je bouw-, renovatie- en inrichtingsproject. Bovenop ontvang je ook een gratis download van COMPLEET WONEN NETTO met een overzicht van alle premies, subsidies, fiscale en financiële verplichtingen. Je woongids verkrijgen doe je eenvoudig door hiernaast in te loggen.

Als Build for Life lid kan je niet enkel je gratis woongids aanvragen, je wordt ook op de hoogte gehouden van de verschillende woonbeurzen en je ontvangt gratis toegangstickets.