Om onze diensten te kunnen aanbieden verzamelen we een aantal persoonsgegevens. Wij dragen verantwoordelijkheid voor de verwerking daarvan conform de privacyregelgeving: de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook bekend als General Data Protection Regulation of ‘GDPR’.

Wij delen je persoonsgegevens niet met derden, tenzij dit nodig is voor de dienstverlening.

Welke gegevens worden er verwerkt en waarom?

Wanneer je ons contacteert via het contactformulier op deze website vul je zelf jouw naam en e-mailadres in. Deze gebruiken we om je te kunnen bereiken in verband met het bericht dat je achter laat via het contactformulier.

Wanneer je inschrijft op onze nieuwsbrief vul je enkel jouw e-mailadres in. We gebruiken Mailpoet om onze mailinglijst te beheren en om onze nieuwsbrieven te verzenden. Mailpoet is een externe provider, onderdeel van Automaticc, die uw gegevens kan verwerken met behulp van industriestandaard technologieën om ons te helpen onze nieuwsbrief te beheren en optimaliseren. Het privacybeleid van Automaticc is beschikbaar op https://automattic.com/privacy/. Je kunt steeds uitschrijven voor onze nieuwsbrief door op ‘uitschrijven’ te klikken onderaan elke nieuwsbrief.

Cookies

Op onze website wordt er ook een cookie gebruikt voor Google Analytics. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google. Dankzij Google Analytics krijgen we inzicht in een aantal statistieken over bezoekersaantallen, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere informatie waarmee we de website kunnen optimaliseren. De gegevens worden maximaal 26 maanden opgeslagen op de Google-servers. We hebben Google geen toestemming gegeven om deze gegevens voor andere Google-diensten te gebruiken. Als je liever helemaal geen cookies ontvangt van Google Analytics en deze dienst graag helemaal wilt blokkeren, dan kun je een opt-out plugin voor Google Analytics downloaden via https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Met die plugin telt jouw bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken.

Je privacyrechten

Je kan steeds beroep doen op de volgende privacyrechten:

  • recht op toegang tot de persoonsgegevens die we over jou ter beschikking hebben;
  • recht op corrigeren, vervolledigen of updaten van je persoonsgegevens;
  • recht op schrapping van je persoonsgegevens; 
  • recht op een beperking van de verwerking van je persoonsgegevens;
  • recht op overdraagbaarheid van je persoonsgegevens;
  • recht van bezwaar/verzet tegen de verwerking van je persoonsgegevens.

Wil je beroep doen op deze privacyrechten? Stuur dan een e-mail naar geert@dijl.be.

Heb je ondanks onze voorzorgsmaatregelen toch klachten over de manier waarop we je persoonsgegevens verwerken? Weet dan dat je steeds een klacht kunt indienen bij de Privacycommissie (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be). Uiteraard horen we graag eerst zelf wat we volgens jou beter kunnen doen.

Contact

Dijl bv, met maatschappelijke zetel te Jozef Pierrestraat 74, 3010 Leuven, met ondernemingsnummer 0746401340 is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens waarop dit privacybeleid betrekking heeft.

Bij twijfels mag je ons steeds contacteren zodat we samen kunnen bekijken of er nog extra maatregelen kunnen worden genomen. Deze privacyverklaring kan dan ook steeds worden aangevuld of aangepast. De meest recente versie kun je steeds raadplegen op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op via:

  • e-mail:  geert@dijl.be
  • post: Jozef Pierrestraat 74, 3010 Leuven