Je bekijkt nu Reynaers Aluminium toont uitgebreide duurzame oplossingen
vtwonen.be

Reynaers Aluminium toont uitgebreide duurzame oplossingen

Reynaers Aluminium op Batibouw 2023, Build for Life

Reynaers Aluminium toonde op Batibouw hoe hun productengamma de meest duurzame oplossingen omvatten voor bouwers en renoveerders. De bezoekers konden op de Reynaers stand hun keuze voor ramen, deuren en schuifdeuren vanuit een ander perspectief bekijken.

Reynaers Aluminium koos voor een stand waar alles nog meer draaide rond ervaring en beleving en waar je letterlijk van binnen naar buiten keek. De bezoekers wandelden door een huis, dat vanuit elke hoek zicht bood op het groene hart van de toonwoning: de tuin. De bezoeker beleefden er zo de effecten van Reynaers Aluminium innovaties op ruimte en de algemene woonervaring.

Reynaers combineert esthetiek, duurzaamheid & design

Reynaers MasterLight, Build for Life

Masterlight, het eerste lichtstraat segment van Reynaers Aluminium

Met Paralline heeft je gevel een streepje voor

Daarnaast kon je kennis maken met Reynaers Aluminium ’s allernieuwste product: “Paralline”. Aluminium gevelbekleding Paralline combineert esthetiek, duurzaamheid & design. Deze geveloplossing is niet alleen heel origineel met zijn strakke en stijlvolle design, maar ook nog eens bijzonder duurzaam. Bouwers en verbouwers herkennen het aan zijn parallel lopende aluminium lengtes, die bovendien mooi aansluiten op alle raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium. Zo biedt het meteen talloze mogelijkheden om een geïnspireerde gevel te ontwikkelen – zowel in nieuwbouw als renovatie.

MasterLight – een ruimer woon-gevoel en meer natuurlijk daglicht

Reynaers Aluminium introduceerde ook met MasterLight het eerste lichtstraatsegment in haar segment. Nu renovaties alsmaar populairder worden, neemt ook de vraag naar esthetische technieken om een leefruimte te vergroten toe. Om die reden breidt Reynaers Aluminium zijn aanbod uit: met een lichtstraatsysteem dat naadloos aansluit bij jouw wensen en kwaliteitsverwachtingen. MasterLight biedt tijdloze oplossingen voor eigentijdse projecten. Zo is het systeem een duurzaam verlengstuk van je woonbeleving: dankzij deze glazen constructie creëer je niet alleen een ruimer woongevoel binnenshuis, je laat ook een grotere hoeveelheid natuurlijk daglicht tot diep in je woning stralen.

Reynaers Paralline, Build for Life

Aluminium gevelbekleding Paralline | Reynaers Aluminium

Het centrale thema bij Reynaers Aluminium was duurzaamheid. Reynaers Aluminium wil de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, vandaag én in de toekomst. Bij alles wat ze doen, staat duurzaamheid dan ook voorop. De producten maken gebouwen niet alleen bijzonder energie-efficiënt, ze zijn ook 100% recycleerbaar en gaan een leven lang mee. Wil je hier graag meer over vernemen, lees dan zeker hier even verder.

Bron: Reynaers Aluminium

Build for life | 17 03 2023