Je bekijkt nu Smart home bediening met de nieuwe Somfy connectivity kit
vtwonen.be

Smart home bediening met de nieuwe Somfy connectivity kit

Somfy heeft onlangs een nieuwe besturingskit, de Connectivity kit, op de markt gebracht voor je Smart home bediening. Ontdek hier alle handige functionaliteiten.

Smart home bediening Somfy Connectivity KIT, Build for life

De Connectivity kit zorgt voor een eenvoudige Smart home bediening van Somfy motoren en verlichting. Het apparaat ondersteunt motoren die het RTS-protocol of de nieuwere io-homecontrol standaard gebruiken. Via Wi-Fi kan je tot 20 producten aansturen.

Met de gratis app op je Smartphone kan je Somfy motoren en verlichting rechtstreeks bedienen en beheren. Je kan eenvoudig scènes toevoegen en deze activeren met een simpele klik op je Smartphone. Ook is het mogelijk om de Connectivity kit met stemcommando’s te bedienen via Google Home, Amazon Alexa en Apple Home. Het apparaat heeft een strak wit design dat niet veel ruimte inneemt in huis en is heel betaalbaar en eenvoudig te installeren. Instapklare Smart home bediening.

Somfy, Smart home bediening Connectivity KIT, Build for life

Smart home bediening met de Connectivity KIT | Foto Somfy

Smart home bediening met de Somfy TaHoma switch

De Connectivity kit biedt minder geavanceerde functies dan de Somfy TaHoma switch. Met de TaHoma® switch bedien je je Smart home apparaten individueel of als groep, thuis of op afstand en vanuit de app of automatisch. De TaHoma® switch bevrijdt je van repetitieve, alledaagse taken en voegt nieuwe functies toe aan je huis door gebruik te maken van programmeerfuncties die automatisch scènes activeren met sensoren en met tijdprogrammering. Deze worden geplande scenes genoemd.

De Smart home bediening met de Connectivity kit gaat niet zo ver maar biedt wel nog steeds een flink aantal handige functies die gemakkelijk te hanteren zijn zonder gebruik te maken van geavanceerde of tijdgestuurde scènes en sensorondersteuning zoals de Somfy TaHoma.

Wil je met Smart home bediening meer comfort thuis creëren aan een betaalbare prijs en op eenvoudige manier, dan is de Connectivity kit voor jou de geschikte besturingskit.

De adviesprijs van de Somfy Connectivity kit is € 69.00.

Bron: Somfy

Build for life | 11 05 2023